Gott nytt år – med min tredje Memo-bok

Jag skriver inte bara om Brexit, jag skriver också memoarer, eller Memon, som jag föredrar att kalla det. Jag har just blivit klar med min tredje Memo-bok, ”I vetenskapens värld”. Den handlar om mina 15 år med Lunds universitet och förhandlingarna om de nya forskningsanläggningarna, MAX IV, ESS och Medicon Village. Bilden: omslaget till boken, en arkitektvision av Lund med ESS närmast, sedan MAX IV, så Lunds stad. I horisonten Malmö, Öresund och Köpenhamn. Cobe arkitekter ritade, Helena Duveskog formger omslag och inlaga. Nu i nyårshelgen gjorde jag de sista korrigeringarna i manuset, den 27-28 februari blir det boksläpp i Lund.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *